2018-08-22 4676 浏览
呢间位于元朗极上大瀛喜日式放题,行过见到经常大排长龙,walk in 系无可能食到,食开呢间放题的同事叫我可以提早两日订五点半场就有位。衬小朋友仲未开学,我地一家四口就决定去试下去食。门外真的很少人排队,但入到去已经坐满九成客人,好彩预早订位。见到有好多小食冷盘,水果,雪糕,甜品,饮品,都系自助形式。款式多到食唔晒。蛋挞热辣辣酥皮香脆好味,蛋味浓郁。在小食里面最受欢迎👏泰式凤爪小小辣酸酸甜甜好惹味,食唔停😋点菜纸已经有好多款,花都眼乱,每样都好吸引,样样都叫小小试吓👉👈刺身系放题必点,螺肉新鲜弹牙,带子好鲜甜,虎虾配上泰式酱食到舔舔脷牛油粟米一句讲晒,好甜!!正!芝麻鸡翼,炸得脆卜卜,好入味咸咸地好香口,必食!榴梿炸弹,外脆内软,咬开榴梿一阵阵香味扑鼻,最喜欢食榴梿,一定要食佢😋😋😋养颜之选,鲍汁花胶,花胶煮得好淋好入味,食了三大碗热乌冬-热辣辣乌冬汤味浓郁,乌冬质地幼身爽口😋😋😋
蛋挞热辣辣酥皮香脆好味,蛋味浓郁。在小食里面最受欢迎👏
泰式凤爪小小辣酸酸甜甜好惹味,食唔停😋
刺身放题必点,螺肉新鲜弹牙,带子好鲜甜,虎虾配上泰式酱食到舔舔脷
牛油粟米一句讲晒,好甜!!正!
养颜之选,鲍汁花胶,花胶煮得好淋好入味,食了三大碗
热乌冬-热辣辣乌冬汤味浓郁,乌冬质地幼身爽口😋😋😋
  • 刺身
  • 芝麻鸡翼