2019-01-10
冬天最好就係打邊爐😆,之前係九龍城見過呢間邊爐店,🤔今日行開尖沙咀見到佢嘅分店。所以就抱著開得分店應該都唔會差嘅心態入去。係地面攞完飛就被安排上一樓,佢呢到有兩層啊。😗😆呢到個位好正,光猛又可以睇電視📺!先揀湯底,以為呢類型嘅火鍋店得幾款俾你揀,點知佢有成二十幾個湯底!😳有d需要預訂啊,我地走個陣仲發現原來佢有個期間限定湯底!😍⭐️第一次黎所以揀左個招牌禾牛薈湯底。😋個湯底好香,入面有舊牛骨淆緊,另外仲會有一碟牛雜俾你放入湯底🐮。除左香之外,個湯底仲有好濃嘅沙嗲味,好好味,唔需要額外嘅沙嗲醬。👍🏼❤️呢一間火鍋店係火鍋配料上都好有心思同創新。我地叫左幾樣出面搵唔到嘅配料,全部都好正!😍⭐️自家製餃子 🥟 - 入面有一大粒蝦同帶子!😋⭐️自家製鵝肝蝦丸 - 蝦丸嘅蝦膠打得好彈牙同有蝦味,入面就會有一粒鵝肝,兩種口感同味道。❤️⭐️特級手切肥牛 - 好多雪花❄️,食落口又香又林。🤤⭐️雜菜籃🧺
😆呢到個位好正,光猛又可以睇電視📺!
⭐️自家製餃子 🥟 - 入面有一大粒蝦同帶子!😋
⭐️特級手切肥牛 - 好多雪花❄️,食落口又香又林。🤤
⭐️雜菜籃🧺