估唔到今日最後一日可以晚市堂食 🥲 大家頂住啊❗️今次推介尼間麵包西餅店,大家都唔陌生,因為佢既中秋月餅夠曬得意 🥮 佢地由荔枝角開到去佐敦,當然去視察下先啦 😏 仲買咗好多戰利品添 🤩⁡🐻食後感‼️⁡✨「四喜雜錦曲奇(兩款口味)」4安士/半磅/1磅 $25/$45/$80⁡🐻見到佢有成8款口味,就好想試曬佢,今次試左4個口味,推介「雙重朱古力曲奇」🍪 有脆脆朱古力充滿口感,仲有「藍莓吱花曲奇」餅底勁鬆脆,加埋藍莓醬好香甜 🫐 ⁡✨「生朱古力」$25/6件 尼個生朱古力都聽過唔少人讚佢,有時仲未必買到添 😏 今次開心買到佢 🍫 眼望佢似朱古力糯米糍,食落去真係有下煙韌感覺,但食下又會似番生朱古力個種實實地既口感 🤤 超級大推❗️

🐻食後感‼️

✨「生朱古力」$25/6件