2016-11-17 389 浏览
之前試咗好多唔同嘅款式,今次本身係想食麥當勞嘅,因為出左個新包掛。。麥當勞連個門口都入唔到,真係想買都買唔到。咁又想食漢堡包,再嚟呢度試吓其他唔同嘅味道。一如既往就食番我最鍾意食嘅素漢堡 ,就係大蘑菇漢堡。唔使多講呢就係一個好多汁嘅大蘑菇配生菜,沙律醬,仲有啲黑松露醬嘅味道好好味。我嘅至愛。另外就是咗個牙買加雞堡,唔知係咪今日佢嘅手勢有失凖嘅關係啦,未食嗰陣時候見到佢塊貓已經成塊黑色甘,好似整到好乾好濃。雖然雞扒嘅size都幾大比個漢堡包大足足一半,但的確味道麻麻。 雞扒係經過淹制嘅,食落去有少少類似咖喱嘅味道,有少許辣,但實在煎到過火,肉質已經好乾,而且啲肉太薄無口感。唔多得。聞說好似之前冇幾耐介紹過拒,所以好似越來越多人去冒名試吓呢一間野,唔知係咪因為咁嘅關係,真係手忙腳亂掛,令到質素有啲下降呢,定係本身呢一個雞堡係唔好食呢?下次再試吓其他嘢再話比大家聽!