2018-06-17
見平日無甘多人排隊就去試個呢個放題好無食,成日都見好多人排隊搞到我就郁郁好想試,今日終於都食拉到 入到去坐像當然要叫我最愛既刺身拉,三文魚、赤海蝦、油池魚同蟹腳仲要有我最愛既鮮赤貝,全部都勁新鮮,三文魚仲要好厚,食落好有口感,食一次真係五夠阿,值得一試 配菜方面無諗過有泡菜,我都係第一次係放題見到,以為得韓國餐廳先有,岩哂我中意食韓國野又中意食日本野既人,一舉兩得,壽司叫左五多,叫左幾舊有特色同必食既三文魚壽司,可能其他人覺得好細件,但對於我黎講係一件好事,五洗甘大舊好方便就食到燒物都係一樣我其他好愛既食物,出乎意料有雞脾菇,又係我第一次見到,燒得五會太乾,有小小汁,我覺得味道岩岩好,可以一試,燒物當中牛舌係好出色,真係好好食,食到我生停過,一叫就叫左10串同朋友一齊我食 除左呢d當然五小得必叫既芝士年糕,平時食日本野我都必叫,今次當然要食多d,竟然無令到我失望,好好食,五會好油膩,中間既芝士仲要好多另外比我見到有炸鮮奶,出面既放題我都無見過,真係驚喜一浪接一浪,食到好多平時好中意竟然係呢到見到牛柳粒都好食五會太硬,另我最驚喜就係呢杯野飲,五想飲普通既汽水就試左佢地自己整既特色飲品,
牛柳粒都好食五會太硬,另我最驚喜就係呢杯野飲,五想飲普通既汽水就試左佢地自己整既特色飲品,果然無令我失望仲覺得好飲過出面d酒吧,鐘意薄荷既朋友一定要試阿
以為會係普通既放題,無諗過有甘多其他放題無既食物,真係令我想再試多次