2009-11-13 15 浏览
見咁多人讚好 , 我都想試好耐喇 環境又冇我想像中咁惡劣喎 ... d 人講得太誇張雖然靚就一定唔係架喇 , 只不過你當係一間茶餐廳咁睇其實佢 d 檯凳都整整齊齊 , 而且地方一定乾淨過一般茶餐廳先啦你地唔好寫到咁衰嚇親大家先得架 haha本人食素 , 見到 set dinner 全部都有肉於是叫左 menu 入面既 香草番茄蘑菇意粉 , 轉返做set 都係 $431. 餐湯 - 薯仔忌廉湯就係普通既薯蓉忌廉湯 =) 味道唔錯湯入面有煙肉 , 店員十分細心 , 知我食素自動幫我走煙肉 , 值得一讚 !2. 香草番茄蘑菇意粉我諗都冇乜人會黎食呢個 xD 不過照評啦當然就係好食 不過略嫌佢個汁甜左少少3. 甜品 - New York Cheese Cake好味 呢度既甜品睇黎唔錯 ! 下次有機會試埋其他 p.s. +$2 可轉 芒果Cheese Cake果度個侍應哥哥服務態度十分之好 =) 做野又快手不過淨係得佢一個落單 , 一腳踢好慘各位俾小小時間佢 Overall ,話好好食就未到 , 但起碼有普通西餐廳既水準 =)係一間好有特色既茶餐廳 , 因為入面賣既係意大利菜 =)好值得
見咁多人讚好 , 我都想試好耐喇

環境又冇我想像中咁惡劣喎 ...
d 人講得太誇張
雖然靚就一定唔係架喇 , 只不過你當係一間茶餐廳咁睇
你地唔好寫到咁衰嚇親大家先得架
haha

本人食素 , 見到 set dinner 全部都有肉

1. 餐湯 - 薯仔忌廉湯

好味
呢度既甜品睇黎唔錯 ! 下次有機會試埋其他

p.s. +$2 可轉 芒果Cheese Cake

果度個侍應哥哥服務態度十分之好 =) 做野又快手
不過淨係得佢一個落單 , 一腳踢好慘
各位俾小小時間佢

Overall ,
話好好食就未到 , 但起碼有普通西餐廳既水準 =)
係一間好有特色既茶餐廳 , 因為入面賣既係意大利菜 =)
好值得一試 , 因為真係好抵
hahahahahaha

簡單既Formula: