2009-11-01
委少去試宵夜BUFFET, 今日BF想去試, 結果無令我地失望。宵夜BUFFET有生蠔、三文魚剌身、凍蝦, 先168, 實在扯食凍盤:生蠔(到食飽依然供應, 難得)、三文魚剌身(但經常畀人拿晒)、凍蝦(、XX魚生(似劍魚)、凍火腿肉, 各式壽司(係無吞拿魚)熱盤:和牛, 拿桌上牌仔去拿, 之後有職員拿返來你位, 省時省力! 海觧粥(自選材料, 有翅架, 可過好似係素翅)、冬陰公湯、車仔面, 仲布印度花粉飯都幾新奇、咖哩籬、牛都唔錯, 墨西哥薄餅較油, 當然少不得荷葉飯同炒麵, 雞翼, 黑椒牛柳, 春卷等。生果蔬菜:有原隻APPLE, 柑, 堤子等, 選擇相對較少,沙律醬最後階段無晒,有D可惜。飲品:有熱飲任添,如果加26,可有支裝可樂/雪碧/鮮橙汁任飲。甜品:自己不太好甜品,甜品選擇也不多,椰汁糕、芝麻糕、芒果燸米、紅莓MOSE酸到我變臉,另有南瓜CAKE,因配合萬聖節啦~雪糕係重點,可以自己灑配料,有綠茶味,但不太好食。服務:工作人員勤快,多笑容,好好!即使我坐1A,最遠食物,最近門口,但添水/收碟都有人理,酒店式服務。但下次訂位要講聲近食物會好D,我周六十二點打去訂位,都有位訂,當
服務:工作人員勤快,多笑容,好好!即使我坐1A,最遠食物,最近門口,但添水/收碟都有人理,酒店式服務。但下次訂位要講聲近食物會好D,我周六十二點打去訂位,都有位訂,當晚都坐滿人,生意幾好呀~
優惠,除左OPENRICE COUPON,HSBC都有75折,AE8折,中銀恆生好似9折,唔會早催埋單,都幾細心呀。 原價178加一, 我地用左AE卡, 埋單160, 自己覺得抵。