2025-07-17
其實就咁講嘢食嚟講,我覺得可能有8分嘅,但係佢性價比真係好低,一個部隊鍋要成$400🥹而且嘢食份量唔算大份,呢個價錢嚟講唔算抵。不過特別要講佢嘅前菜樣樣都好食,尤其是係個焦糖番薯!🍽️部隊鍋入面有餐肉,火腿,香腸等等,可惜冇豆腐年糕🥹🥹本身淨係包咗半個即食麵,味道係正常味道🤣🤣但係要成$400就真係唔建議🥲🍽️生醃醬油蟹麵醬油蟹係好食嘅,新鮮,唔覺得腥,配埋冷麵都幾夾,好快清晒🤣🍽️泡菜煎餅味道好食,加埋芝士好正!🍽️特色豬手已經切好晒一塊塊,同埋份量都算多,味道正常,個人認為佢肥瘦方面做得幾好!唔會太肥膩☺️🍽️明太子釜飯呢個本身對佢冇乜期望,點知有幾好食喎,朋友話係全餐飯最好食🤣明太子都多,撈埋啲蔥一齊食係幾香口嘅!飯嘅質地係偏林身🍽️前菜佢附送嘅前菜,其實樣樣都幾好食,特別推鵪鶉蛋同埋番薯🤣清晒盤,不過應該係冇得refill🍽️士多啤梨米酒好飲!士多啤梨足料,飲落冇乜酒精味,似飲緊士多啤梨沙冰🤣不過價錢都係有啲貴🥲🍽️Cocktail - chichi話係由菠蘿,椰子同vodka整成,賣相幾靚,飲落味道正常唔會好重酒味,雖然酒精成份有19%🤣可惜太多冰,成杯都係冰🥲
🍽️部隊鍋
🍽️生醃醬油蟹麵
醬油蟹係好食嘅,新鮮,唔覺得腥,配埋冷麵都幾夾,好快清晒🤣
🍽️泡菜煎餅
味道好食,加埋芝士好正!
🍽️特色豬手
🍽️明太子釜飯