2011-02-19 29 浏览
米奇米妮又去到旺角食野la,見天氣凍凍地,都係食下咖喱熱下個身先~~店員叫我地坐門口位,雖然唔係好想,但門口位寬闊d…… 之後就後悔la, 因為一開門就陣陣風傳入來,好寒呀!坐ge凳唔係好舒服,仲有因為個枱ge設計ge問題,所以冇乜位放腳,好迫ge感覺會甩色ge紙巾......最好唔好用米妮米奇揀左2個咖喱~~勿度拿士豬項肉+薄餅:勿度拿士咖喱比較辣,食到後期會覺得個味覺都麻痺左,唔係好食得出味道…… 咖喱醬好多,只可惜個薄餅太細舊,唔係好夠~~豬頸肉好香好滑,應該係放入咖喱之前煎過~馬來西亞牛肉+飯:馬來西亞咖喱係加左一d椰汁ge,所以冇勿度拿士咁辣,但係唔食得辣ge可能都會覺得太辣…… 店員話,唔食得辣就揀印度咖喱 (香料味比較重),呢度ge牛肉即係牛蹍,有一塊係邊邊ge,肉質較韌,唔係咁好食,其他都好正常到最後食剩好多咖喱,如果可以俾多d飯用黎咖喱撈飯就正la

甩色紙巾
會甩色ge紙巾......最好唔好用

米妮米奇揀左2個咖喱~~
勿度拿士豬項肉+薄餅
馬來西亞牛肉+飯

到最後食剩好多咖喱,如果可以俾多d飯用黎咖喱撈飯就正la

2011-02-15
甩色紙巾