2024-01-02
本人好鐘意食乳酪,見到楓嘅Froyo竟然做$58買一送一,真係心心眼😍可以自選3款配料 + 1款醬汁🔥🔥老公係一個朱古力控,最鐘意全部都係朱古力,點了以下配搭✨🍫🍪🍩🍦oreo碎碎 + 蜜味紅豆 + 朱古力餅亁條+ 朱古力脆皮醬乳酪大大杯,紅豆非常大粒好有咬口,份量都多的oreo碎碎,再配埋朱古力餅亁條&脆皮醬,脆皮脆卜卜,完全係老公最喜歡嘅組合本人喜歡清新感覺,同埋日系風格的味道,點了以下的配搭✨🫖🫒🥨🍦玄米脆脆 + 香檳葡萄爆爆珠 + 比利時lotus 餅+ ʜᴏᴍᴇᴍᴀᴅᴇ伯爵茶醬佢哋嘅自家製嘅醬汁都唔會太甜太膩,真係好鬼正,再配上玄米脆脆,口感突出,再加埋香檳葡萄爆爆珠,味道層次豐富,清新得黎又好味乳酪雪糕整體食落都好滑,而且酸甜度啱啱好,仲有20款配料同10款醬汁可以慢慢揀,啱曬我呢d心大心細的女士們❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
老公係一個朱古力控,最鐘意全部都係朱古力,點了以下配搭✨
🍫🍪🍩🍦
本人喜歡清新感覺,同埋日系風格的味道,點了以下的配搭✨
🫖🫒🥨🍦
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️