2018-10-20 105 浏览
想同屋企人打邊爐 ,就book左呢間泰式邊爐試下。其實之前都同朋友食過一次,見佢近排轉左新menu, 環境又唔錯,所以再來普通湯底/雞煲就198。 加埋海鮮拼盤就$268。我地加左海鮮拼盤,仲叫左個冬陰功雞煲好貼心咁提供左長筷子!!!我中意先上泰式無骨鳳爪,酸酸辣辣好開胃!! 冬陰公雞煲,微辣,好入味,啲雞件都幾大件,主要係雞脾雞胸。食完之後有湯底可以加,係冬陰公湯底。 加完之後侍應會拎過樽新既比你,唔洗擔心打打下邊爐唔夠湯底放啲配料入去先佢跟餐送既配料有好多。首先就係我地既海鮮拼盤!! 勁靚,啲蜆好新鮮,仲識郁。最中意就係個桶蠔同埋啲蜆,超甜呢跟餐既火鍋配料仲有呢啲,好豐富。 好中意佢個泰式肉丸,超級彈牙泰式魚餅應該真係用真魚整😂因為有超幼既魚骨係入面。啲牛肉都好味,一啲都唔肥好瘦既牛肉,岩我蔬菜盤好新鮮呢。 特別推介南瓜同冬菇。南瓜好甜,冬菇好香。食到咁上下,除左可以追加配料,仲可以出去自助吧到拎。 係甜品同小食為主,我自己最中意就係白色既椰汁糕,好濃椰香味重有魚皮同蝦片呢啲小食環境同服務都好好,會再幫襯

普通湯底/雞煲就198。 加埋海鮮拼盤就$268。
我地加左海鮮拼盤,仲叫左個冬陰功雞煲

好貼心咁提供左長筷子!!!我中意

先上泰式無骨鳳爪,酸酸辣辣好開胃!!

冬陰公雞煲,微辣,好入味,啲雞件都幾大件,主要係雞脾雞胸。

放啲配料入去先

佢跟餐送既配料有好多。

好瘦既牛肉,岩我

蔬菜盤好新鮮呢。 特別推介南瓜同冬菇。南瓜好甜,冬菇好香。

重有魚皮同蝦片呢啲小食

環境同服務都好好,會再幫襯