2022-10-22 26 浏览
時代冰室珍寶海鮮鍋海鮮鍋嘅海鮮品種豐富,海花蝦,深海黑魚片,蟹棒,飛魚子,粒粒鮮蝦滑,長洲魚蛋,海鮮鮮味,配合龍蝦湯底,令齒頰留香。醉雞肥牛鍋鍾意肉類嘅人士會俾呢一個醉雞肥牛鍋吸引。花雕醉雞件,同美國穀飼肥牛。花雕醉雞件非常非常柔嫩滑溜,酒味香濃。肥牛亦都彷彿帶着花雕嘅香味,帶雪花肥牛,色香味俱全。八寶盒內火鍋蔬菜應有盡有,生菜,蕃茄仔,娃娃菜,金菇,粟米,蘿蔔,冬菇,感覺像過時過節一樣。驚你未夠飽,再上一個烏冬。五福臨門裏面嘅火鍋材料,一解久違嘅火鍋享受。鬼馬油炸鬼,脆炸響鈴卷,獅子狗卷,貢丸同埋鴨血,實在係一個完整得不能再完整嘅火鍋套餐。黑牛冰 菠蘿冰食火鍋嘅飲品都一樣要特別,黑牛冰嘅朱古力雪糕,意外地同可樂互相輝映。菠蘿冰酸甜又冰凍嘅清新感覺,同火鍋形成強烈卻舒服嘅對比。
時代冰室

珍寶海鮮鍋