2021-12-31 495 浏览
一冻就想烚烚吓系人之常情吧😝😝食得够饱至够暖和啦!所以拣咗呢间有口碑嘅边炉店嚟个任食晚餐(傍晚五点零到已有几枱食客!到七点左右黄金时段已坐满好多枱!!)每位$198起任叫鸡煲+火锅配料!我哋upgrade咗$20@要可任点高级安格斯牛肉果个餐😎. 先试咗bb辣✨秘制麻辣鸡煲🌶️微微辣好惹味!唤起食欲第一步!鸡件入味唔嚡好香口!(可以无限refill添)😉跟住换换口味试埋✨三重芝士鸡煲!(个人更爱呢款❤️)香浓芝士煮一阵就变杰身!拉起哂丝够晒邪恶!!而且味道一流🤤🤤好啦…要留肚食埋火锅料啦!. 配料有成六十几种可以写纸仔选择!眼阔肚窄嘅我哋唯有精选嚟叫啦🤭首轮一定系食✨安格斯牛 先啦!雪花均匀肥瘦恰到好处!建议焯6-12秒就食得!软腍适中!必需追加再追加!之后叫嘅✨海虾 都好新鲜呀!熟后肉质弹牙无松散!另外丸类叫咗嘅✨牛筋丸✨海胆丸✨芝心丸 等等等都正常质素!同埋蔬菜类都够fresh!✨超甜粟米 果然够清甜!✨皇帝菜 又够嫩口兼爽脆!(本身想试埋佢哋自家制嘅咸蛋炸鱼皮😜但实在太饱唔想食剩嘢都系留番下次!!)最后必推嘅系✨白鳝片 !呢度唔会好似有啲火锅店咁切到薄至透光咁!系有少少厚度嘅😀所以烚

配料有成六十几种可以写纸仔选择!眼阔肚窄嘅我哋唯有精选嚟叫啦🤭首轮一定系食✨安格斯牛 先啦!雪花均匀肥瘦恰到好处!建议焯6-12秒就食得!软腍适中!必需追加再追加!之后叫嘅✨海虾 都好新鲜呀!熟后肉质弹牙无松散!另外丸类叫咗嘅✨牛筋丸✨海胆丸✨芝心丸 等等等都正常质素!同埋蔬菜类都够fresh!✨超甜粟米 果然够清甜!✨皇帝菜 又够嫩口兼爽脆!(本身想试埋佢哋自家制嘅咸蛋炸鱼皮😜但实在太饱唔想食剩嘢都系留番下次!!)最后必推嘅系✨白鳝片 !呢度唔会好似有啲火锅店咁切到薄至透光咁!系有少少厚度嘅😀所以烚后咬落又鲜味又口感扎实!赞!
总括而言😊人均二百左右可以任食两个钟!服务几好!食物够新鲜!仲有基本嘅汽水啤酒任拎嚟饮!系CP值高嘅一个选择👍👍