2021-08-16 34 浏览
💛黃店📜”台灣霧之戀 (尖沙咀)📍地址:尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖🤍分店地區: 尖沙咀📝評價💬📢 🌟新開張優惠買一送一🌟快d go go go💛1.超級芒果三重奏 (椰奶加小芋圓)$42一見到嘅時候都忍唔住wa~左一聲🌟好大杯💛上面有一個盤仔放住好多芒果肉🥭 下面就有椰奶加小芋圓😍完全係好幸福嘅滋味😍一次過至到三種組合😉個感覺有啲似以前許留山😂但係呢個比起更加豐富而且味道係更加出色💛芒果果肉好新鮮😍而最特別嘅賣點就係杯飲品會霧煙🤍🌟呢個亦都係舖頭名既signatory 💛喺條街上面最吸引人目光嘅就係呢杯😆2. 香檳葡萄多多乳酸氣泡水 $28呢個味道比較似巨蜂提子🍇熱辣辣係街最需要就係一杯冰鎮飲品又可以解渴🌟呢個乳酸氣泡水絕對係最佳選擇😋同樣都係有好多乾冰喺下面😌望住個杯又出現又有好多泡泡喺度 的確係好自癒😍😋🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️
💛黃店
📜”台灣霧之戀 (尖沙咀)
📍地址:尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖
🤍分店地區: 尖沙咀