2003-06-14
我今日睇完「開飯喇」嘅 食評之後,覺得好似好吸引咁,於是抱住戰戰兢兢嘅 心態去試一試。我搵左好耐先搵到間舖,發覺門面比這裡所提供嘅 相吸引。(因為我起初睇完上面幅相之後,以為佢好似一間普通嘅 茶餐廳feel,但去到,發現間舖好似一間糖水舖咁。)<br />我試左勁辣牛魔王飯($39)、焗海鮮菠菜薯蓉($40)、焗海鮮釀青口(跟餐加$24)。<br />個焗海鮮釀青口超好味,再加上我勁鐘意食炸嘢,好味,不過只有三隻,唔夠!!<br />另外,個焗海鮮菠菜薯蓉就好特別,好有創意,好味,不過若然再濃味一啲就更加好。<br />食評話勁辣牛魔王飯好味,於是咪試吓,不過我就覺得麻麻。<br />總括而言,我覺得我冇去錯,我一定會再去。<br />另外,啲 職員嘅 服務態度唔錯,起初我叫芝士西蘭花,但後尾見到個焗海鮮釀青口好似更加吸引,於是提出想改單,佢哋 啲 職員都冇黑面,唔錯。<br />不過,我希望下次再去時,一樣可以俾到我一種一去再去嘅 感覺啦!!
總括而言,我覺得我冇去錯,我一定會再去。<br />