2022-11-24
💡 再encore 高性價比的日式放題食放題最緊要就係叫幾多黎幾多,同埋上菜上得快,依間日式放題就唔會令你失望。除咗食物質素有保證,選擇多,特別一讚店員上菜同收碟嘅速度都非常快,令小編忍唔住再encore!🍽️刺身刺身既款式多,除咗一般會有嘅三文魚、吞拿魚、油甘魚等。特別推介帶子同大赤蝦,帶子唔係片到好簿嗰啲,每粒開半,厚身大大粒;大赤蝦非常鮮味,夠大隻。🍽️壽司、手卷、燒物、炸物鍾意餐廳嘅壽司唔會太大嚿飯,即使放題嘅壽司飯都係有溫度嘅,唔會凍冰冰。見到比較受歡迎嘅有海膽手卷,好多枱都有嗌。我就最鍾意佢嘅一口蕃薯仔天婦羅、紫心香芋圓同埋燒菠蘿,燒得剛剛好。🍽️自助區自助區又唔小嘅熟食,例如海蝦、章魚燒等,食到好飽想食少少水果同蔬菜,自助區都有唔少選擇。🍽️飲品、甜品除咗有各類嘅茶類、汽水、啤酒之外,餐廳仲有任飲嘅清酒同梅酒。另外餐廳亦好貼心,設有熱飲櫃,令要戒飲凍飲嘅人士都多好多選擇。甜品有雪糕、雪條、奶凍、蛋糕豆腐花等,應有盡有。
🍽️刺身
🍽️壽司、手卷、燒物、炸物
🍽️自助區
🍽️飲品、甜品