2021-09-13
🍻 啤酒🐷食評 🍖 💁🏻♀️|一遊|💁🏻♂️ Again上次食完雖然啲野食唔錯,但上菜慢🧐今次啲同事又建議去食多次,睇下今次有冇改善到先😌可能今日Happy Friday,lunch時段都幾爆,好彩預先book左位🙈神奇嘅事黎喇!上次明明餐廳唔多客,但壽司同刺身就要等好耐,今日咁爆場竟然好快上到菜🤭雖然上菜嘅次序都係有啲亂,但至少唔洗等咁耐·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·#🍻🍖 質素:🐷本豬今次係叫左👇🏻🍱Lunch Set E|おまかせ寿司|$98✨今次呢個set包括左|一款前菜·迷你烏冬/蕎麥麵·雜拚壽司· 一杯飲品|🥗辣味螺肉呢到嘅前菜每日都唔同,而呢款辣味螺肉同樣只係有少少辣味,怕辣嘅朋友都會食到🙈螺肉嘅質感都算爽口🍜迷你烏冬本豬覺得呢碗迷你烏冬幾好食😋醬油湯底甜甜地,烏冬同啲配料都索曬湯底陣味,好入味🤤烏冬都幾滑同彈牙👍🏻🍣雜拚壽司話明雜拚壽司,緊係有多啲款式嘅壽司食🤤今次嘅主要係魚類嘅壽司,抵讚下嘅係吞拿魚壽司💪🏻食落味道幾鮮,有魚味但唔會腥,肉質亦唔會粗嚡,另外帶子都好厚肉,有鮮甜味😌不過唯一另我少失望嘅係個反卷壽司,menu嘅相明明係三文魚反卷,但黎到係蟹柳反
💁🏻♀️|一遊|💁🏻♂️ Again
·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·
#🍻🍖 質素:
🐷本豬今次係叫左👇🏻
🍱Lunch Set E|おまかせ寿司|$98
🥗辣味螺肉
🍜迷你烏冬
🍣雜拚壽司
話明雜拚壽司,緊係有多啲款式嘅壽司食🤤今次嘅主要係魚類嘅壽司,抵讚下嘅係吞拿魚壽司💪🏻食落味道幾鮮,有魚味但唔會腥,肉質亦唔會粗嚡,另外帶子都好厚肉,有鮮甜味😌不過唯一另我少失望嘅係個反卷壽司,menu嘅相明明係三文魚反卷,但黎到係蟹柳反卷..😅望到個刻真心有啲失望😞感覺好似down左grade咁
🍹凍檸檬茶
因為店員推薦凍檸檬茶,所以就聽佢地講試下佢🙈黎到好期待佢嘅檸檬茶點好飲法,不過試完覺得🤷🏻♀️有點兒甜,而且檸檬味唔夠出,成杯野得半片檸檬😅
✨需另收加一服務費
·—·—·—·—·—·—·—·—·—·—·