2011-01-04 25 浏览
今次又經過這間貢茶,之前係度試過格雷奶茶,真不掂,因此試返珍珠奶茶好點,叫左杯少甜,結果:味道:唔係好像boom78話無乜茶味,奶味太重,不過茶味真的較之前少左,而奶味又唔算太重,可能轉左野掛甜度:因叫左杯少甜,不錯,唔會太甜及太淡,我覺得咩都係叫少甜先係最正既!珍珠:因好像剛剛換出來,夠韌,好味,算大粒,不像boom78話特別細粒,而貢茶只賣大珍珠,所以大小算適中啦!服務:一般,因當時冇咩人關係,但收銀個個女仔講得好快,問多佢一次,就好大聲及少少串黎答結論:如果係香港,貢茶真是不錯嫁啦,而這間分店都做到台灣貢茶既七八成既,算中上品了,但如果係台灣,這只是中下品。下次試埋招牌貢茶先!
今次又經過這間貢茶,

下次試埋招牌貢茶先!
2010-12-31
2 分钟 (外卖自取)