2022-10-14
上次食過一次之後就念念不忘,唔知幾時先可以再瘋狂咁食多次和牛日本機票呢家貴到飛起,仲未去得日本食和牛放題,咁就要去食多次同日本一樣咁高質既人氣和牛燒肉放題補返數和牛燒肉一郎主打日式燒肉放題,放題可以任食和牛兩小時,絕對有足夠時間比大家吃到飽燒肉店每日都會列出當日的日本直送優質和牛,絕對有信心的保證店舖以白色裝修為主,簡潔乾淨,店舖寬躺,而且卡位枱面極大,真係放滿放題食品都用唔盡燒肉放題分為 A 至 D 餐,價錢越高食物款式同質素就越高,而且 C 級同 D 級仲可任食日本產黑毛和牛,和牛控既我又點會錯過燒肉店除左主食豐富之外,連前菜、飲品及甜品都特別多提供了新鮮自己沙律吧,飲品除左罐裝汽水之外,仲有利賓納、雜果賓治汁、蘋果汁、橙汁、菠蘿青瓜美人水、粉紅檸檬梳打、柑桔美人水及西班牙特飲等甜品就有多款日本雪條、餐後甜品都可以食餐飽食物方面:今次選擇了 B 餐 (包括 102款特選牛及嚴選牛 + 舟盛合 + 桶盛合)舟。盛合 : 有野菜、帆立貝、大蝦、日本豚肉、雞肉,牛里脊肉、牛肋條桶。盛合 : 牛里脊肉、牛肋肉、雞肉,日本豚肉,可以再次回味極上厚切牛舌、特上牛舌棒、薄灸蔥花牛舌 : 三款牛舌
燒肉店每日都會列出當日的日本直送優質和牛,絕對有信心的保證
燒肉店除左主食豐富之外,連前菜、飲品及甜品都特別多
甜品就有多款日本雪條、餐後甜品都可以食餐飽