2021-04-26
選擇超多的高性價比放題🥓🍣😋離遠就見到一個好搶眼既招牌,牆身仲有好多marvel 既璧畫,仲可以同門口隻1:1 既 iron man 打卡影相📸️,無論大人定小朋友都一定好鐘意😆。上到一樓就見到入面有霓虹燈再混搭埋工業風嘅裝修設計,成個感覺都好高級😍,而入面嘅間格好寬敞,座位之間亦唔算太逼,坐得幾舒服☺️。我哋係星期日黃金時段的放題 $238 / 位,食物選擇超多,包括有凍肉,刺身,火鍋料,花茶,飲品,酒精,丸,中式點心,飯麵同小食等,好適合一啲咩都想試少少,鐘意有好多選擇嘅人,仲好適合一家大細嚟食👨👩👧👦,唔使遷就每個人嘅口味, 120 分鐘真係食到飽, Cp 值超高😚!🥓🥩燒肉區除咗唔同部位既豬牛羊之外,竟然仲有海鮮🐟! 有秋刀魚,魷魚,三文魚,我私心推介燒帆立貝同煙鴨胸😉。🍣冷盤刺身區呢個價位既放題我無諗過竟然有蟹腳🦀食,另外除咗有日式壽司🍣之外,仲有一款壽司係泰式生蝦🦐,真係俾到好多驚喜我。 刺身方面,有帶子,三文魚,蟹棒等等。必食推介:赤蝦🦐!🍟小食區:集合不同國家的小食,包括有:葡撻,娘惹山藥卷,炸香蕉🍌,薯角🍟,鹽酥雞🐓等等!特別推介有中式點心:灌湯餃🥟🍨🍰🍧甜品區一個
🥓🥩燒肉區
🍣冷盤刺身區
必食推介:赤蝦🦐!
🍟小食區:
特別推介有中式點心:灌湯餃🥟
🍨🍰🍧甜品區
一個甜品櫃都放唔哂,除咗有一般放題必備嘅果凍,奶凍,杯裝雪糕之外,竟然仲有仙草😯。 我諗菠蘿冰🍍大家都食過,但我估到會有雪成冰嘅密瓜🍈同西瓜🍉,平日真係非常少見😲。重點係呢度有雪糕機可以自己吱雪糕,今次食嘅係士多啤梨🍓+朱古力🍫味,食落去激似明治三角士多啤梨朱古力,小朋友一定好鐘意😋。
🥛🥤🍷飲品區
呢度嘢飲多到我選擇困難症發作,除咗有一般嘅紙包飲品同韓式罐裝飲品之外,連啤酒都係任飲,當中仲有梅酒同清酒可以選擇!😱
驚喜位:呢到有一個花茶區🌺🌸🌼, 入面有唔同既茶葉同埋配料,可以俾你調配唔同嘅味道,舒緩飽滯感😌。
總括而言,呢到嘅食物飲品選擇真係超多,絕對值得推薦呀!😚🥰😋