2022-06-03
疫情第五波放寬,為咗食得盡興,報復式消費,就決定咗再次來到呢間中學時期都10分喜愛的放題。-自助吧同飲品區前菜款式選擇比以前多咗,仲有埋生果,而且職員都已經Refill 得好快。飲品區都大咗,茶款應有盡有。-落order 用QR code 快捷又方便又環保,重點係少咗單嘅情況,而且上菜速度好快!刺身類,刺身蝦嘅種類比較多。仲有我最鍾意食嘅海膽手卷,海膽糧都算多,一啖食完個手卷,個朋友已經叫定下一round 海膽手卷。-燒物嘅速度都算快,擺落口食仲係熱熱哋。鍋物就叫咗個壽喜燒鍋作為結尾,湯底好濃郁,牛肉都大塊,鍋底仲有啲金菇同菜,食完都好滿足。但係美中不足就係2個人去要坐類似吧枱座位,張枱又細,坐落有少少迫。睇嚟下次要約多啲朋友仔嚟坐大枱先得。
-自助吧同飲品區