系附近打针 所以今次食第2次😆上次仲系暑假中 夜晚好多小朋友👨‍👩‍👧‍👦Mini 🍕都无哂 今次就点咗同上次不一样的 ✨软壳蟹沙律〰️上次食意粉 今次食沙律🥗 都系原软壳蟹half cut 一边吃炸物一边吃菜 感觉良好☺️ ✨烧带子墨鱼汁忌廉汁意粉〰️虽然唔钟意忌廉 不过见到烧带子吸引又心郁郁想试下 估唔到又几好味 唔会好溜 不过食一啖就要饮一啖水先讲得嘢🐙🕳 ✨黑蒜大啡菇mini 🍕〰️上枱时觉得好细份 应该无regular size的一半 专登叫mini可以叫多样嘢食 蒜香菇味 不错 ✨绿能量〰️fruity的 虽然有🥝都唔会酸 我自己就prefer酸d🥶 ✨深绿〰️上次试过人地个杯觉得好饮 青草味似的🌿个人喜欢喔 甜品除咗梳乎里pancake之外 无其他特别想食 上次食咗 同埋都饱 今次就skip了
系附近打针 所以今次食第2次😆
上次仲系暑假中 夜晚好多小朋友👨‍👩‍👧‍👦