2010-03-10
琴日男朋友出旺角見工,睇完戲,有D口痕就黎到EUROGOGO結果真係好失望!!仲記得上次黎好好架,服務又好,野又好食;但係今次真係完全吾得!!同男朋友搵完位坐低左之後,我就出去睇食乜;男朋友話吾食;所以我就叫左個肉醬薯蓉同男朋友SHARE啦!因為上次係左個芝士O既覺得吾錯,今次決定試下新野俾錢買完野食;個CASHIER冇俾果個牌我我以為OK啦!咁咪番去同男朋友坐低傾下計囉點知等左成3-4個字我個薯蓉都未到開始燥燥地男朋友係咁舉手叫人都冇人應!好似冇人睇到我地咁終於見到有人拎住個薯蓉(本身吾知係我地只係想叫佢黎問下點解咁耐)原來係我地個薯蓉!!我地冇牌,連個WAITRESS都話;原來O係呢度牙?我真係O晒咀..心裡邊扯緊火心諗!係你地個CASHIER吾俾牌我我點知咁多?之後叫個WAITRESS拎埋芝士粉俾我地佢冇黑面;仲SORRY前SORRY後;開始食野啦!!!先試啖冇芝士粉架先;嘩!勁酸囉男朋友都話好酸!之後我就加左好多芝士粉落去撈埋黎食;但係都仲係好酸...係食到有少少牛肉但係吾多..今次真係好失望!短時間內都吾會再黎了
結果真係好失望!!
仲記得上次黎好好架,服務又好,野又好食;
但係今次真係完全吾得!!
同男朋友搵完位坐低左之後,我就出去睇食乜;
男朋友話吾食;所以我就叫左個肉醬薯蓉同男朋友SHARE啦!
因為上次係左個芝士O既覺得吾錯,今次決定試下新野
俾錢買完野食;個CASHIER冇俾果個牌我
我以為OK啦!咁咪番去同男朋友坐低傾下計囉
點知等左成3-4個字我個薯蓉都未到開始燥燥地
男朋友係咁舉手叫人都冇人應!好似冇人睇到我地咁
我真係O晒咀..心裡邊扯緊火心諗!
佢冇黑面;仲SORRY前SORRY後;
開始食野啦!!!先試啖冇芝士粉架先;嘩!勁酸囉