事隔一排 又返去encore一下烏蠅館🤪 睇下啲水準保唔保持到😎.單人A餐 + 主食 HKD48 + HKD4;不專業評級:5.5/10油麥菜|豬大腸|腩肉|鴨血|豬手|娃娃菜|米線|清湯湯底單人A餐 HKD48;不專業評級:6.5/10蓮藕片|鮮淮山|油麥菜|豬大腸|豬手|土豆粉|麻中辣湯底.今次試左佢地既豬手同腩肉🐷 本身以為會得一舊大豬手或者幾舊豬手碎 點知佢會比2️⃣大舊豬手😍 炆得都算淋 有豬騷味 我鍾意💗 腩肉份量都唔少 厚薄程度都幾好 脂肪比例都唔錯 唔會太多肥膏 搞到好似食油咁👍🏻今次既土豆粉麻麻地😭 煮耐左 搞到好易斷 無左佢種煙煙韌韌既口感😭好傷心💔湯底方面 由於病君L先生要食清淡啲 揀左清湯 清湯會有幾粒紅棗😎 望落好似幾健康咁 不過味道方面就 健康得濟🤭無乜味 建議大家唔好食清湯⚠️玫瑰蜂蜜 HKD10;不專業評級:7/10超級濃郁既玫瑰花香氣💗 配合蜂蜜味 一啲都唔伏 仲好好飲添😍 好清新的感覺 飲完好舒服☺️ 想潤下喉的朋友仔可以試下😍
單人A餐 + 主食 HKD48 + HKD4
油麥菜|豬大腸|腩肉|鴨血|豬手|娃娃菜|米線|清湯湯底