2024-01-16 79 浏览
再次嚟食 都係好鍾意呢間嘢嘅裝修 今次 都有叫佢嘅pizza同意粉 仲有雞翼同埋蟹黃飯好邪惡哪咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 $145有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145真係好推薦呢個Pizza 第二次嚟食都係覺得咁好食 而且味道口感都冇咩差異!佢嘅意粉今次擺盤同上次有啲唔同但味道都係差唔多蟹gogo甲羅燒龍蝦汁燉飯 $125唔知係咪煮過嘅汁係更加濃稠 所以食落去嘅蟹黃味都更加香濃 仲要佢零零些些上面再放多個蟹膏喺度!撈埋飯一齊食好正 鍾意食蟹同蟹膏嘅人一定會好鍾意佢呢個蟹嘅海鮮味佢嘅飯仲要落咗少少蕃茄同埋肉眼可見落咗一啲香草落去 令到成個口感嘅層次豐富咗好多好鍾意佢呢個飯除咗味道之外 口感都係非常好味記住,期望愈大,失望愈大⋯雞翼 $69佢個名唔俾人地有咁大期望 但係係好好食嘅單骨雞翼嚟 佢啲雞翼一定係啱啱炸完出嚟 新鮮炸出嚟 因為我放落個口咬咗一啖 差啲辣熟咗條脷😂而且佢嘅雞翼肉汁非常之多 喺外表根本完全睇唔出佢就咁 單食佢啲已經好好食 再加埋佢啲蛋黃醬好開胃好 又係炸而不膩 但如果佢份量再多少少就好啦😋

好邪惡哪咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥 $145
有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 $145