2023-07-21 649 浏览
20/7/2023我同屋企人系第一次食 我细佬有睇开微辣 想试试 野食不是非常好食之余仲要一开始已经有个不开心的经历当时有个侍应(肥带眼镜男人没有穿制服今日20号系著横直间蓝白色恤衫)态度非常差第一 先系我妈妈拎左杯手摇饮品入黎 冇系餐厅饮过 佢问我地睇唔睇到个牌写咩(牌上写上自带饮品罚款$100字眼) 其实问呢句之前可以有礼貌地讲声唔好意思 而唔系叫我地自己睇个牌写咩第二 餐牌上有好多食物已经冇哂 我细佬已经拣紧野食 我同妈妈同弟妇三个系到倾计影相 肥男侍应走埋黎话:你地已经坐左10分钟都未叫野食(其实系冇10分钟点解要吹到咁大?) 他说:我地计紧时 (我地行入黎去到坐低完全冇人讲过系有时间限制 如有应该入黎时要提客人!!!!)第三 我地系想嗌4个𩠌 第4个𩠌要时间谂食咩 所以话叫住3个先 但肥男侍应话:你地嗌左3个咋㖞 我话:转头先我地仲要谂其实冇指示有写住话4个人一定要叫4个𩠌再讲 野食又唔系去到好好食要下次一定再黎果只Youtuber效应又如何 ?员工态度差 贴钱买难受 !!!这是一个我对这餐厅不愉快经历的一个晚上想知道微辣们请员工是那么求其的吗 ?
其实冇指示有写住话4个人一定要叫4个𩠌
再讲 野食又唔系去到好好食要下次一定再黎果只
这是一个我对这餐厅不愉快经历的一个晚上
想知道微辣们请员工是那么求其的吗 ?
2023-07-20
用餐时段