2018-08-31
第二次黎食喇,今次黎開奧海城又黎左食,因為哩度既中菜真係好正!上次飲過哩度既自家製薏米檸檬水好正,今次又再叫黎飲,$16蚊杯唔貴丫,女生們大愛,美白加去水腫,正!三杯鴕鳥肉煲 $118哩份係例牌,我覺得呢度其中一個特色係每樣餸菜都可以揀大中小,我中意叫細份d可以試多幾味丫嘛。鴕鳥肉好滑,平時好少食到,好有鑊氣。星洲炒貴叼 $88雖然係s,但其實份量好多,咖喱粉好香微辣,個河粉唔會好油,仲有好多配料同埋配菜。中午炒碟粉麵食先夠飽。雙菇扒西蘭花 $98係一碟全素既菜式,好大隻花菇,爽口又入味,岩晒中意食菇同素菜既朋友。苦瓜排骨 $88人大了中意食左苦瓜,哩度炒既苦瓜微微甘,好香,排骨新鮮,係一道出色既家常小炒!花菇雲耳蒸鱸魚片 $108全碟魚片都係冇骨嫁!個汁加左少少酒好香,鱸魚片好滑啖啖肉,雲耳係健康食材,哩碟魚好味!影左幾版餐牌俾各位參考一下,值得一試嫁!