2022-06-16 288 浏览
上次食過八幡屋知經網上預約 C3餐買一送一既午市,今次都同朋友食多次,不過今次就食C2~ 哈哈!幾欣賞係食物bar既食物有用保鮮紙保持衛生,有壽司同啫喱,少少沙律款式。我最鍾意係佢哋嘅炸物自助Bar,種類都多元化,同埋全部都好juicy!而嘢飲方面,佢哋有好多種類俾我哋揀。除咗最普通嘅,七喜可樂之外,依家仲有教主嘅OOHA!啱晒神徒打卡🤣 佢仲有梅酒俾我哋揀!除此之外,我都幾欣賞佢哋嘅刺身,好似三文魚咁,肥瘦均勻,食落去都好新鮮。之前我同朋友嚟食,一直都想試佢嘅麻辣湯底,雖然要加$30 ,但佢嘅麻辣非常之開胃,值得一試!由於肥牛係任食嘅,我朋友係一個好鍾意食牛嘅人,所以佢就勁食咗好多,最估唔到嘅係佢肥瘦均勻,你叫幾多佢就俾幾多你!!經網上預約可以送鮑魚,正!下次再食如果湊夠四個朋友,就可以送埋鮑魚加生蠔!