2015-07-09 461 浏览
朋友想來Tulsi & Wine試試這裡的味道是否真的如傳聞中出色,一於陪佢黎啦 黎到坐低無耐,熱心既侍應即刻帶我地坐低,仲介紹埋食物比我地知,我地諗左一陣之後,心目中已經諗到食乜,超期待呀沙爹雞肉串配咖哩汁雞肉肉質很軟滑, 而且已去了雞皮,似即叫即燒,不會是預早燒了放旁邊再返燒那種,所以肉質不乾,再配帶點椰香咖哩汁非常好味。 黑松露蘑菇忌廉意大利飯 - 黑松露意大利飯份量唔算太大,味道幾濃,不會煮得好稀, 同時加以數片芝士簿片, 每淡飯都會食到少少忌廉汁, 感覺幾配合, 食完都無話好口乾。 青檸梳打-佢地既青檸梳打是青檸+檸檬, 味道好清甜又沒有澀味, 不會太酸又不會太甜, 岩曬食完D咁濃既菜,不過要追加多柸先夠喉。 同時在臨走前, 見到一對情侶自備白酒, 食市都即安排冰桶備用,服務真招呼周到

再配帶點椰香咖哩汁非常好味。

黑松露蘑菇忌廉意大利飯 -

青檸梳打-
不過要追加多柸先夠喉。