2023-07-04 603 浏览
我对呢啲贵又小气嘅饮食体验好唔开心。我花咗51蚊,换咗两粒鸡肾同三粒鱼蛋,但份量咁细,只够食一口就冇啦。我觉得呢啲做法好唔公平,消费者应该得到更好嘅对待。我认为呢间店应该重新谂下佢哋嘅价格策略同埋食物份量。佢哋嘅价格好明显高过食物嘅价值,而份量都唔够满足消费者嘅需要。希望佢哋可以意识到佢哋嘅错误,改变经营方式,提供更好嘅服务俾消费者。作为一个消费者,我觉得我哋有权利得到物有所值嘅饮食体验,唔系被欺骗同剥削。希望呢啲情况唔好再发生,同埋希望消费者可以更加警觉同埋坚定,唔好俾呢啲商家搞到得逞。我感到极度不满,因为我花了$51,只换来两嚿鸡肾和三粒鱼蛋,而这些配料连一口气都吃不够。这种贵又小气的做法令我非常失望,消费者应该得到更好的对待。我认为这家店应该重新考虑他们的价格策略和食物份量,让消费者感到更加满意。

外卖自取