2018-07-03
任飲任食火鍋好似係上世紀嘅產品, 估唔到家陣都仲興, 呢間倫哥仲要係冇限時添, 啱哂一大班朋友聚舊傾計。埋單每位唔使三百蚊, 先食雞煲再打邊爐,其實真係抵到爛啦, 不過啲食物嘅質素你就唔好要求高質囉。坐低先上雞煲, 味道中規中舉,加辣會比較惹味,可無限refill, 不過之後仲要打邊爐, 所以勸你都唔好食咁多😏。食完雞煲,店員會上湯底,湯底有粟米加海鮮煲, 算清甜。正在等湯底滾時,可先食附送嘅什菓沙律同北菇炆鮑魚,什菓清甜但醬汁帶微酸好開胃,北菇鮑魚炆得夠入味,兩款都好得。呢度打邊爐重點應該係個海鮮盤同牛肉度... 但我個人覺得全部都好一般,海鮮不嬲唔係我啲friend,但我都食得出冇鮮味, 而貝殼類仲有幾多沙添。牛肉冇乜牛肉味,好淡。其餘嗰啲餃呀丸呀咁都非常普通,可有可無。但呢個時候,重點就嚟喇, 就係登登登登,墨魚滑!呢個墨魚滑真係不得了, 好濃味同好彈牙,食到一粒粒墨魚,好真材實料,我地全晚無限encore囉!飲品都係任嘅,ok 多選擇,但我就始終stick to我至愛嘅coke zero。整體我覺得食物真係好一般,但係因為佢冇限時任飲任食, 如果朋友們至在搵個地方邊食邊傾計的話
食完雞煲,店員會上湯底,湯底有粟米加海鮮煲, 算清甜。
呢度打邊爐重點應該係個海鮮盤同牛肉度...
其餘嗰啲餃呀丸呀咁都非常普通,可有可無。
但呢個時候,重點就嚟喇, 就係登登登登,墨魚滑!
整體我覺得食物真係好一般,但係因為佢冇限時任飲任食, 如果朋友們至在搵個地方邊食邊傾計的話,唔想成日俾店員打擾嘅話,都可以去試下。