2011-07-19 4 浏览
今次去食,主要係因為元朗已經冇咩打邊邊好食,lee間又新開張所以就試下。晚市9時前入坐每位$138未計加一,另加$15可以任飲,不過就由入坐起計限食2個鐘。食物方面,選擇都算係咁啦。特別之處係有餐前小食、餐前串燒,最好就係大伙兒未齊人果陣叫黎食住先。另外亦有甜品區,不過今次就冇試到。小食、串燒同甜品都係任食。不過要注意既係每一份分份量其實係好少。例如叫一份娃娃菜,佢夠膽死真係比一份1/4邊既娃娃菜你。所以如果大伙兒食,order多d都唔怕!!食物質數方面,都ok新鮮。起碼d菜唔會霉霉爛爛、蝦係新鮮蝦仲生生猛猛、肉類唔會話放到瘀瘀黑黑果種。之不過....上菜既速度真係好慢,入座order左湯底、餐前小食同第一round野食,起碼要等成10分鐘。個湯底黎到又要等水滾,都幾哂時間。唔知係唔係限食2個鐘既原因,雖則過左2個鐘佢冇趕我地走,但係我地落左幾次order,追過好多次單,都係冇已經冇野食黎。總括而言,揀得任食火鍋就梗係想食多d,但係由於佢d食物份量少,而且漏單嚴重,如果食完好似冇咩野到肚咁。所以都係食一次就算啦。

食物方面,選擇都算係咁啦。
小食、串燒同甜品都係任食。
不過要注意既係每一份分份量其實係好少。
例如叫一份娃娃菜,佢夠膽死真係比一份1/4邊既娃娃菜你
。所以如果大伙兒食,order多d都唔怕!!

個湯底黎到又要等水滾,都幾哂時間。

所以都係食一次就算啦。
2011-07-16
庆祝纪念