之前都成日黎食呢間 4個人食有3個都已經入得今日5個人啦 有位嗰陣得4個人 諗住過半數都入得結果個人同我講話未齊人未入得喎係佢面前打電話比未到嗰個啦佢都聽到嗰人話係樓上停車場落緊黎佢都係唔比入 結果最後得4個人個陣佢比我哋入啦但係仲要叫我哋靜靜雞入啦等我哋坐底曬仲行過黎同我講「你哋頭先禁樣係我哋門口吵,已經阻住我哋做生意啦,禁樣我哋好難做㗎,唔該下次唔好禁啦」但係其實我哋完全冇吵啦 都打埋電話叫人快啲啦完全跟足佢指示啦只不過問左幾句點解未入得呀,我哋有4個人啦喎雖然我哋都明公司制度問題,但係最嬲嘅係佢嘅服務態度 問佢嘅問題佢又答唔到 淨係識叫我哋等等 仲話如果仲唔黎我哋個位就比人 我哋等左成個鐘位 佢一句話比人就比人,語氣仲要好似我哋錯曬禁,明顯就係呢間嘅制度有問題啦 如果佢肯同我哋好好地解釋一次係公司規定我哋都冇禁嬲啦 係個職員完全唔耐煩又唔認真解釋 仲要行過黎講句禁嘅野 係個人都嬲啦 以後都唔會黎食
之前都成日黎食呢間
4個人食有3個都已經入得