2019-01-05 202 浏览
今日同朋友去創興樂天大喜屋食放題,入到去覺得裝修好有格調,同埋好清潔整齊,坐得都幾舒服。坐低叫野食,食物選擇好多,有一定唔少得嘅壽司、刺身、串燒、天婦羅,仲有甜品同埋fusion嘅食物,其中最意想不到嘅就係呢個吉品鮑汁燴花膠la,花膠同冬菇都整得好林,食落去好滋補。壽司有好多唔同種類,有樂天大喜屋嘅創意壽司、細細粒嘅波子壽司,亦有火炙壽司,賣相精緻,用料新鮮,味道幾好。我地仲叫左燒香草羊鞍同牛柳粒,調味到位,亦冇煮到過熟,生熟度啱啱好。餐廳近門口有自助區,可以隨意攞自己鍾意嘅飲品飲。重點係飲品選擇極多,除左有果汁同茶等等之外,仲有清酒、梅酒、啤酒任斟任拎!自助區亦有唔同食物可以攞,有沙律、熱食(例如章魚小丸子、關東煮、咖啡魚蛋)同甜品。整體而言,呢度嘅食物無論賣相定味道都唔錯。至於服務方面,員工都好有效率,野食好快就送到,亦冇漏單嘅情況。

坐低叫野食,食物選擇好多,有一定唔少得嘅壽司刺身、串燒、天婦羅,仲有甜品同埋fusion嘅食物,其中最意想不到嘅就係呢個吉品鮑汁燴花膠la,花膠同冬菇都整得好林,食落去好滋補。

2019-01-02