(非会员)
難得一班friend聚舊, 我唔介意科more, but 罪狀一: d set dinner真係整得好難食ar, d 煙三文魚沙律d菜黃的,d湯花園餐廳好過佢,意粉超白烚味, d伴菜overheat霉晒; 罪狀二: 730左右叫餐, last one 930先有得食, 足足要等兩個鐘,佢出菜速度之慢,冇人能及,先來者食完十世後面都未有影; 罪狀三: 我地只係叫set dinner A-E ($168), 只有沙律, main dish & drink, 其他野係加$要,咁少都算,可以先有1個A, 再來一個B, 等左一排先至再來一個B, B都未出晒, 先來一個C, 再返轉頭1B, 完全唔係一個個系列出, 亂晒龍, 後叫snack反而又先上; 罪狀四: order 蛋糕唔話俾人知咁貴($700), 上到來已成定局先講, 我去hotel 買一個都唔駛咁貴,仲要唔好味又唔靚, 埋單每人三舊幾, 冇樣掂, 真係受罪, no next time ga la, 攪到班friend之後去左篤魚蛋ar, even 我地嘈喧巴閉破壞左氣氛令其他人難受, but我條脷&個胃都好難受ar
難得一班friend聚舊, 我唔介意科more, but