2020-06-17 414 浏览
幾個月冇嚟,宜家d食物完全唔同曬樣,冇曬以前d味道,又唔新鮮,以前一哥點心喺教育路係地膽嚟嘎,d嘢又新鮮又好味,宜家都唔知似乜😢😢😢超級失望啊,之前聽人哋講話換曬d廚房師傅,本身覺得都應該唔會有太大出入,今晚同老婆行開呢頭,抱住試下嘅心態行咗過門口,仲見到夜晚個侍應四眼哥哥喺度,咁咪入咗去咯,點咗幾樣以前最常點嘅嘢,真係超級差評啊,d蝦餃好似賣咗幾日賣淨嘅感覺,唔爽口唔彈牙不特止,食落去仲好似有渣咁,個素粉粿皮厚癡牙d餡冇曬以前陣濃郁香味,個燒賣d肉又硬又乾冇曬汁,個腸粉d豉油冇曬以前陣香味,宜家真係食唔翻以前一哥嗰陣味,好想知以前d師傅去咗邊,好想食翻佢哋d味道啊!!!!!