2006-10-23 1 浏览
人人都話元朗食日本野必去田中, 星期日就去睇下佢有咩咁巴閉星期日一點幾鐘去到, 哇...排晒長龍...不過好在都唔係等左好耐, 係門口已經比張紙你order, 係就係快d, 不過食得日本野就唔想要d咁既service囉3個人order左:肥牛拉麵, 一般啦冇咩特別油甘魚刺身, 都幾新鮮三文魚刺身, 新鮮雜錦手卷, 呢個超抵食, 6件大大件的手卷只係$88, 每件裡面都有4件刺身不過講真, 除左份量大之外真係唔覺有咩咁特別...最特別在於佢係限食45分鐘囉,你一入去佢已經寫住幾點要走, 你邊食佢會不斷check住睇下你食成點又睇下錶, 好大壓力囉, 如果係咁的話, 我寧願去屯門的青森, 一樣份量大, 一樣咁新鮮, 不過冇咁多人, service又好好多囉!田中, 試過一次就夠啦!
人人都話元朗食日本野必去田中, 星期日就去睇下佢有咩咁巴閉

3個人order左:
肥牛拉麵, 一般啦冇咩特別
油甘魚刺身, 都幾新鮮
三文魚刺身, 新鮮

田中, 試過一次就夠啦!