餐厅: OPPA韓國燒肉店
资讯:

2023-10-25 412 浏览
整体CP值低,烧肉期间零服务全自助。其他同事食过话有oppa帮手烧,唔通呢间冇?食物方面:和牛肉质麻麻唔新鲜,味道一般。牛肉拌饭牛肉竟然带腥气,而且韧。原本想食菠萝牛肉,职员推介图4所谓菠萝牛肉新品,价钱一样但肉少50g。最后决定落单点知系中伏嘅开始首先介绍环节职员自己都话唔知自己讲紧乜单单煮法过程已经有啲复杂,好唔容易将啲蔬菜炒埋一碟完成收工淋酱汁结果酱汁偏甜同牛肉配搭起来怪异至极,朋友个个推搪唔愿食。大佬我比钱食㗎,唔好比啲咁嘅质素食物我啦。当客人系乜啊,餐厅新菜式试验员啊?仲要客人自付𠮶只……正常韩烧蛋液唔应该系无限续添,我哋等到炉底烧干都冇,询问后职员表示需要扫描QR code比好评先有蛋液添。好失望好失望……俾钱买难受
整体CP值低,烧肉期间零服务全自助。

其他同事食过话有oppa帮手烧,唔通呢间冇?

食物方面:

和牛肉质麻麻唔新鲜,味道一般。

牛肉拌饭牛肉竟然带腥气,而且韧。

点知系中伏嘅开始

首先介绍环节职员自己都话唔知自己讲紧乜

结果酱汁偏甜同牛肉配搭起来怪异至极,朋友个个推搪唔愿食。

好失望好失望……俾钱买难受
2023-10-18