2018-05-05 257 浏览
今日同朋友食飯傾計,選左尼間食。朋友之前食過話唔錯,咁我都好奇想試下。朋友見多人就拎位先,尼度冇得預先book枱(限個半鐘)我地叫左馬拉盞通菜,普通椒鹽豆腐,外脆內軟,口感不錯,食落去好有咬感,加上裡面d豆腐好滑同好食。可試試。福建燴麵?外貌已經唔靚,食落唔知自己食緊咩。。。無咩味,果d汁唔確定係唔係忌廉汁,見仁見智。。。印度薄餅,算ok,我覺得普通,朋友覺得好食。。。(尼個好難整到唔好食)雞翼?黎到以為食緊韓國餐廳!?無論汁同口感都似。。。d汁似韓國甜辣醬。。。外皮時軟時硬,完全唔脆,感覺麻麻。尼個唔建議叫,我覺得唔好食。四個人一致認同條鱸魚完全無味,食左幾啖都覺得唔好味。d魚肉軟身,但清得制,完全食唔出魚既鮮味。唔望佢都唔知自己食緊魚肉。。。整體唔會有下次,因為唔好食。ps1.叫左飯,漏單,最後都係無出現過ps2.期間整魚果個火爐,唔知係唔係唔夠用,職員過黎講過下就拎走左,其實唔夠用,建議買多幾個。如果次次因為唔夠用,走去果枱拎走火爐,我覺得服務好差同o咀。

朋友見多人就拎位先,尼度冇得預先book枱(限個半鐘)

我地叫左馬拉盞通菜,普通

整體唔會有下次,因為唔好食。

ps1.叫左飯,漏單,最後都係無出現過
2018-05-04