2017-02-23
一個星期前,walk in等左個半鐘都冇枱,心諗係咪真係咁好食,立心要book枱食一次,一星期後一行7人去食,比左張行到最入嘅靠窗卡位我地。食物總類係多過其他韓燒餐廳,但好多係熟食。燒嘅肉就同其他餐廳差唔多,都係嗰幾款咁啦。但我地行一次出去攞食物要行好遠,食物碟又細,卡位入面嘅人又出唔到去拎,好唔方便。另外成間野抽風好差。一入到去,成間舖都好大煙,我地個爐個抽風直頭係冇嘅一樣,朋友比煙攻到眼淚水都出埋。全間舖啲侍應嘅態度都勁串勁差。換完燒烤板侍應幫我地較到個爐火最細,塊板10分鐘都唔熱,同侍應反映,就話個火開得太大會好多煙;另一個侍應就話個火開最細梗係唔熱。同侍應反映抽唔到煙,佢隊隻手埋黎話抽得好好,但跟本我地有眼睇,啲煙跟本抽唔到入去。限時兩小時,換左五塊爐板實際可能只係食左一個鐘,其餘時間都行左去攞食物,等爐板熱,等食物熟。連叫你夠鐘走人嘅態度都差過人。第一次寫食評,差到我忍唔住要寫第一次食評。
第一次寫食評,差到我忍唔住要寫第一次食評。