2021-07-14
朋友為我慶祝生日一心去食佢哋期間限定嘅鵝肝多士同魚子醬tea set! 先不評論食物質素, 但唔明一間位於K11 Musea嘅餐廳點解服務質素可以差到咁?! 尤其帶位果位短髮男性化打扮嘅女同事一嚟啲語氣已經非常差劣! 我哋book咗3點我3點到但朋友未到佢話要4:30交檯, 時間由訂座開始計! 咁即係我得一個鐘食嘢嗎? OK, 我當你真係好好生意唔休做! 但啲語氣同態度可以好啲嗎? 真係茶記啲伙記都好聲氣過佢囉! 到坐低食嘢, 其他人都似發緊夢唔係做嘢! 要3杯水嚟咗兩杯就冇咗件事! 要隻碟等咗10幾分鐘都冇最後我朋友嬲到自己去隔離檯拎仲快! 問佢哋一啲關於餐牌內嘅食物問題/意見問咗等於冇問! 講真佢食物質素亦唔似啲blogger/KOL講到咁好味! 只係正常囉! 食物價錢同整體質素相比完全唔值! 性價比奇低! 明知我係Openrice book有9折埋單冇問佢亦冇比! (我哋第二日先醒起, 所以當然冇得追番)其實之前幫襯過其他Glasshouse覺得唔錯, 冇諗過K11 Musea呢間會咁差! 又或者係網上比人打卡打得多所以覺得唔休做? 但比啲咁嘅服務我真心唔會再有下次! 同埋呢間G
其實之前幫襯過其他Glasshouse覺得唔錯, 冇諗過K11 Musea呢間會咁差! 又或者係網上比人打卡打得多所以覺得唔休做? 但比啲咁嘅服務我真心唔會再有下次! 同埋呢間Glasshouse Greenery令我對其他Glasshouse都變得感覺負面! 以後都唔會再幫襯! Bye!