2022-08-15
又係To Eat List其中一間, 終於到Weekend去試下, 睇相已經好吸引, BTW間餐廳都裝修得幾靚, 因為早去, 今次去完全唔使排隊, 一因為早, 二因為原來個冷氣開到最大都係好熱, 基本上, 好似入左廚房咁, 熱到HIHI, 呢個真係好大問題, 因為出面咁X熱, 又有陽光射入黎, 真係好似煎PAN咁, 。每個客入到黎一定會問同一個問題, 可唔可以開大D冷氣?但已經係開到最大, 所以大家一邊食就一邊流汗, 呢點真係扣左唔少分。講返"食質"先, 呢度基本上每台都會叫TARTS食, 就係呢度SIGNATURE, 有3好, 係 賣相好, 味道好, 食落好。我就叫左2個食, 食完再叫多8個慢慢嘆, SO FAR係我食過最好食既TARTS; 除左TARTS之外, 好多包都好好食, 呢度既性價比一定高過荃西海之戀果間品X, 果間包係可以, 但係真係幾貴下, 而且唔係真係咁特別。當然正係叫包係試唔到間野既實力, 我就叫左份All day breakfast, 仲有杯熱cappuccino, 咖啡真係唔錯, 想問下佢地用咩豆, 飲到份心機係入面。但係個All day breakfast睇落
當然正係叫包係試唔到間野既實力, 我就叫左份All day breakfast, 仲有杯熱cappuccino, 咖啡真係唔錯, 想問下佢地用咩豆, 飲到份心機係入面。但係個All day breakfast睇落無咩特別, 食落可以, 但係BACON真係煎得太乾, 如果可以同少少肉汁食到就好。
最後真係一定要提, 呢度既服務係好好 (希望店員會睇到), 因為已經咁熱, 仲要4圍行已經唔簡單, 仲要成日倒水, 上餐又快, 又醒目, 真係要比個LIKE你地。我真係好少會讚一間餐廳, 但你地真係值得我讚一下, Thank you!
**唔計冷氣問題, 我接近比到滿分呢間餐廳**