放工緊係要朋友一齊去啤啤佢啦!呢間餐廳真係我地長期既聚腳點好似有3間分店 但係3間都係港島區 希望遲D開埋係其他區啦!!呢間餐廳最IMPRESS既係除左PIZZA好味之外 其他野都唔差先講下個SALAD個日我地叫左Smoked Salmon Salad (HKD112)材料簡單 但勝在足料 睇圖都知道SALMON份量有幾多啦再加上餐廳既祕製醬汁 令到我地更加開胃同埋為飲BEER前 打好個靚底 HAHAA第二樣當然就係不能少既PIZZA啦!!呢到既PIZZA QUALITY真係係香港數一數二個日因為我地唔算太肚餓 同埋唔想食太油膩既野所以我地就叫左個APPLE味既PIZZA食呢個PIZZA係呢到既SIGNATURE黎架我諗係因為一般既PIZZA店都唔會有APPLE味HAHAAA味道方面 呢個APPLE味既PIZZA真係比我想像中好味!!APPLE味意外地同PIZZA好夾APPLE同PIZZA之間都加左BLUE CHEESE食落去唔會話好甜好咸 亦都唔會食左一塊已經覺得好濟我仲見到隔離台一個人食一個PIZZA!!!
放工緊係要朋友一齊去啤啤佢啦!

呢間餐廳真係我地長期既聚腳點

先講下個SALAD

材料簡單 但勝在足料 睇圖都知道SALMON份量有幾多啦

再加上餐廳既祕製醬汁 令到我地更加開胃

同埋為飲BEER前 打好個靚底 HAHAA
第二樣當然就係不能少既PIZZA啦!!

呢到既PIZZA QUALITY真係係香港數一數二

個日因為我地唔算太肚餓 同埋唔想食太油膩既野