咩料‼️ 60蚊一个一磅既芝士蛋糕😱 真心平到痴L左线‼️ 作为蛋糕控既我 当然唔可以放过呢个机会🤭 唔理三七二十一 试左先讲😏.Blueberry Cheesecake HKD60;不专业评级:5.5/10表层的蓝莓酱有一粒粒迷你小蓝莓☺️ 浓郁蓝莓味 不过味道偏甜🤔 围边既忌廉都算绵滑 不过感觉好似放一阵系室温就会开始出水既感觉🤭.主角芝士蛋糕口感偏软绵 略带有空气感 好食既 不过个人喜好问题 我偏爱厚实形CheeseCake🤣 好似龙岛 / CheesecakeFactory 戈啲咁🤤 不过呢种轻盈感重既cheesecake相对会无咁济☺️.味道方面 淡淡的芝士味中 唔知点解.....有阵好浓蛋味🤔 我未试过食cheesecake 食到有蛋味😂.心底话儿讲你听🗣 60蚊一磅真系太抵😭对于甜品控泥讲 其实就算佢唔系太好食 我都觉得好值得再买一个返泥食🙊
Blueberry  Cake  HKD60
2018-09-29