2018-06-24
諗住一班家人朋友做東道主食靚靚海鮮,點知就~~一班人一齊中伏!先讚=老闆娘好好人,好有誠意誠懇經營生意!其他哥哥仔就ok啦!後彈:(環境)1:坐位迫挾,又噪炒,比茶餐廳還要屈質。2: 當蒸完食物拿起蒸蓋時, 極容易中頭獎極危險!3: 當底頭食緊野時(因枱面太窄)塊面隨時會蒸傷!--1: (限食)~全晚食咗:1:半件15cm 左右龍蝦(有羔但肉質唔甜又硬)2:半隻羔蟹(好味但細隻)3~8:全部得一隻細細隻嘅帶子n蚌,硬細鮑魚,隔夜青口,2薄片鮮甜龍躉,細海虾2隻,菜4塊左右,南瓜一小塊,粟米1/5件。 n salty粥底。n溝水的cheap 糖水最後埋單每人$360cash(但食唔飽)我投訴,可惜話事人話:你係來食海鮮㗎唔好攞任食來比較,我地d 海鮮係靚野來的。佢真係搵緊街坊苯。除了半隻蟹好少少外, 我相信其他野比100蚊都嫌多!咁樣做生意,仲要厚顏無恥暗話我地唔識欣賞佢d 食物,真係浪費咗一位咁好人嘅靚靚老闆娘!如果你地去過一些老實餐廳,你就知我講乜!
[食物質素]--1: (限食)~全晚食咗:1:半件15cm 左右龍蝦(有羔但肉質唔甜又硬)2:半隻羔蟹(好味但細隻)3~8:全部得一隻細細隻嘅帶子n蚌,硬細鮑魚,隔夜青口,2薄片鮮甜龍躉,細海虾2隻,菜4塊左右,南瓜一小塊,粟米1/5件。 n salty粥底。n溝水的cheap 糖水