餐厅: 翡翠拉麵小籠包
资讯:

2024-02-23 162 浏览
初六开工同teammate食个团年lunch,拣左新城市广场三期既翡翠拉面小笼包。因为人多,有得坐最入面个张大枱,落地玻璃好光猛好阔落,坐得几舒服。无影晒所有菜式喇,只是影左啲印象深刻既菜式。质素唔错,做团年饭黎讲几开心,佢仲有新年menu。可能当日午餐好多枱,出餐速度有啲慢,不过尚算接受到,过时过节大家开心食饭嘛。同埋啲员工态度都好好,食到中间仲比多啲黑糖糕同芋头糕我地试食,每人有一兜仔。芋头糕好香口,食得出无味精;黑糖糕都甜度适中,味道同平时食开个啲蔗糖年糕唔同,好好食。最后我买左2底黑糖糕,有几个同事都有一齐买。

2024-02-16