ROYAL INN

餐厅: ROYAL INN
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
係商場嘅小角落 有一個歐式風格嘅餐廳😍超岩勁鍾意傾計嘅人🤭菜式 🔻但排名分先後架😋🥇 香煎比目魚柳最鍾意係塊魚皮係脆架😍配菜好食 之如 係有調味又唔咸🫶🏻#低碳一流🥈意大利煙豬面頰肉卡邦尼意粉佢係我鍾意係意粉粗幼硬度Creamy得黎 唔會好膩😋重點 材料係豐富嘅🤩🥉前菜 揀左湯同沙律🥗餐湯要特別提‼️ 因為佢唔係普通蕃茄湯而係好濃同埋出色嘅蕃茄湯🔸比較特別推薦🏅🏅🏅🏅🏅重點係坐得耐唔會趕你走門口仲要有個超靚打卡位Set Lunch $304兩個人🫶🏻性價比

係商場嘅小角落 有一個歐式風格嘅餐廳😍
超岩勁鍾意傾計嘅人🤭