2018-04-24 241 浏览
坐立於旺角依一個繁華既地區,每一日既人流都係多不聲數,有不同種族既人也有不同種類既食物。哩一次就黎到依一間平靚正既放題火鍋舖—八鍋堂,好既野自然多人黎食 但又唔令食物質素下降值得讚。環境寬闊而且唔會有人撞人既情況出現。首先點左個海鮮火鍋,有番茄有沙嗲有麻辣有清湯,因為只兩人所以只試了四個湯底。每種湯底各有特色,麻辣清香而不太油番茄及沙嗲濃郁。海鮮新鮮,分別有蝦有帶子有蜆等等,食落好鮮味爽口!肥牛係火鍋必備,肉夠新鮮配上各種不同的火鍋湯底出黎既效果十分不同好滿意。試左一般放題都有既壽司及刺身,價錢便宜但食物質素一啲都唔便宜,全部都用料新鮮一點都唔簡單。刺身配有應有既水準,三文魚夠鮮而且有入口即溶既感覺不錯不錯北寄貝爽口彈牙真不錯。係炸物方面,做到不太油及粉,很不錯,而我個人最喜愛既就係甜品紫薯波香甜有口感。而且供有不同既甜品及雪糕任你選擇,真的是太貼心了,推介各位賞試一下,平心而論真的很不錯👍🏻
環境寬闊而且唔會有人撞人既情況出現。

試左一般放題都有既壽司刺身,價錢便宜但食物質素一啲都唔便宜,全部都用料新鮮一點都唔簡單。
刺身配有應有既水準,三文魚夠鮮而且有入口即溶既感覺不錯不錯
北寄貝爽口彈牙真不錯。

2018-03-12