2023-06-26 50 浏览
呢間係瓊華既餐廳真係好大間,坐得好舒服,我地今日就黎試下呢度既150分鐘刺身海鮮火鍋放題,好少可以食咁耐囉!湯底最重要,呢度整得好好,骨膠原豬骨湯好濃,奶白色既湯底好香豬骨味,濃郁既湯底同所有配料都好夾呀!呢個餐連M5澳洲和牛都係任食,啲牛肉好靚,雪花分布好清楚,肥瘦好均勻,牛味濃郁,肉質好嫩,勁好食🤩另外既美國黑豚肉都好唔錯,真係黑豚肉,肉質柔軟好多,淥完黎食都仲係好腍,豬味好濃又唔會騷,食多幾碟都唔會怕呀😙海鮮都係任食,款式亦好多,佢地既扇貝又有膏又大隻,青口都好爽甜,蜆肉又無沙,蟶子都大隻鮮味既,海蝦都好唔錯,全部海鮮都好正😚刺身同樣任食,三文魚夠肥美,榮螺都好爽,赤蝦又滑又甜,帶子都大大粒,希靈魚都特別新鮮,全部都放心食呀🥰