阿仔做嘢辛苦,又知佢最鍾意食放題,多謝佢又肯陪我一齊食, 原來呢間好大間好寬敞 而且服務員超有禮貌。👍坐下就畀靚仔發板啦!實在太多嘢食!先來過個刺身先:北寄背 象拔蚌 希靈魚 馬刀貝 甜蝦 赤貝 榮螺 三文魚 油甘魚 八爪魚 松葉蟹棒 帶子吞拿魚鯛魚 每樣只係叫2-4件 阿仔話唔想嘥嘢 !叫小小食,真係好欣賞佢呀! 當然唔少得一品料理:我最鍾意食嘅芝士焗虎蝦 芝士焗蠔 忌廉焗帶子 重有金菇牛肉捲阿仔就最中意食,嘩!嗰個芝士焗虎蝦 比我想像中 都幾大隻架! 啲芝士味滲入 虎蝦甜甜地, 好新鮮 ,熱辣辣 都幾啱我食, 當然仲有爐端燒啦一口牛 肉質軟淋淋 忍唔住再叫多一吋仲有菠蘿海老 日本番薯好得意嘅做到好似粒欖核咁 ,燃燒八魚丸 醬燒花之苑 梗係阿仔食啦 !叫咗兩杯飲品 :我就貪靚嘅叫咗杯玫瑰花茶 ,好香嘅玫瑰味,原來好大杯架 忌廉溝鮮奶梗係畀啲後生飲啦! 當然唔少得甜品:一球都幾大球 我叫咗一球食 綠茶雪糕味道不算濃 但正在清新,阿仔就叫咗兩球紅豆雪糕,當然唔少得和果子 初時叫一粒發覺原來好細粒唔夠食後尾再叫多兩粒 終於一人一粒真係飽到個肚頂住呀!😋😋
坐下就畀靚仔發板啦!實在太多嘢食!

先來過個刺身先:

當然唔少得一品料理: